Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Gyakori kérdések és válaszok

A szelektív papírgyűjtés mennyiségi korlátjai
Van-e a papírhulladék szállításnak alsó vagy felső határa? hulladékpapír átvétel, szállítás alsó határa A hulladékpapír átvétel, szállítás alsó határa 150kg papírhulladék, ami kb. 10db 120 literes teli szemeteszsákot jelent.Ennél kisebb mennyiségű papírhulladék esetén a szállítás folytán kibocsátott széndioxiddal a környezetre gyakorolt hatás rosszabb, mint amennyit segítünk környezetünkön a hulladék papír újrahasznosításával.Irodai, intézményi szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés, irattári selejtezés eseténIrodai vagy intézményi szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés, irattári selejtezés esetén a fenti értéktől való eltérés esetén érdemes személyesen egyeztetni logisztikai szakemberünkkel.
A szelektív papírgyűjtő dobozok, edények
Mekkorák a szelektív papírhulladék gyűjtő dobozok, szemetesek? Szelektív papírhulladék gyűjtő szemeteseink, papírgyűjtő dobozaink 35*35cm (350mm*350mm) alapterületűek és 80cm magasak, így irodai környezetbe tökéletesen illeszkednek. Tájékoztatásul egy (irodában leggyakrabban használt) A4 méretű papír mérete 297mm*210mm, amiből (80g) 500db körülbelül 6cm vastagságot tesz ki. A papírhulladék gyűjtő dobozok, szemetesek mozgathatósága így jelentősen függpapírhulladékkal való telítettségétől. Javasoljuk, hogy gyűjtődobozos szelektív papírgyűjtés esetén is használjanak erősítésképpen szemeteszsákot. Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
A szelektív papírhulladék elszállítása
Ki és milyen autóval végzi a szelektív papírhulladék elszállítást? A papírhulladékot, szelektív papírt, irattári selejtezés, bizalmas, biztonságos iratkezelés, iratmegsemmisítés esetén is saját autónkkal szállítjuk el, előre egyeztetett időpontban, igazodva partnereink igényeihez. A szállító eszközA szállító eszköz egy teljes mértékben zárt rendszerű szelektív papírhulladék szállítására kialakított kisteherautó, mely közvetlenül a hulladék papír megsemmisítőbe, újrahasznosítóba szállít. Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
A szelektív papírhulladék minősége, tartalma
Milyen papírhulladékot dobhatunk a szelektív papírgyűjtőkbe? Szívesen átveszünk, elszállítunk, megsemmisítünk, újrafeldolgozunk, hasznosítunk nagy mennyiségű, felhalmozódott hulladék papírt akár irattári, intézményi, céges, költözés vagy selejtezés során keletkezett! Ingyen hívhat bennünket: 06(80) 911-000 és az átvétel, szállítás is díjmentes!Mindennemű irodai papírhulladékot, elrontott fénymásolatokat, iratokat, füzeteket.Nagyobb mennyiségű újság, magazin, prospektus, brossura Amennyiben nagyobb mennyiségű újságot, magazint, prospektust, brossurát szeretne újrahasznosításra vagy iratmegsemmisítésre átadni, elszállíttatni, kérjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtőn kívül, egy önálló zsákban, vagy kötegelve
A szelektív papírhulladék szállítás időpontjai
Milyen időközönként szállítják el a papírhulladékot? A papírhulladék gyűjtést, átvételt, ahulladék papír elszállítását rugalmasan, partnereink igényének megfelelően végezzük.Amikor a szelektív papírgyűjtő dobozok megteltek, email-en kérjük, hogy jelezzék szelektív papírhulladék átvételi, szállítási igényüket. A papírhulladék szállítási igény beérkezéseA beérkezéstől számított 5 munkanapon belül vállaljuk Pest megyén belül a papírhulladék elszállítását. Vidéken általában 15 munkanapon belül tudjuk a papírhulladék átvételt, elszállítást lebonyolítani. Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
Átvétel telephelyen?
Mikor lehet a telephelyen papírhulladékot leadni? Az Inest telephelyén a papírhulladék átvételére munkaidőben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.Papírhulladék leadási igényét kérjük legalább egy nappal a tervezett papírhulladék beszállítás előtt jelezze. Meg lehet-e személyesen nézni/várni a papírhulladék megsemmisítését?Igen, az iratmegsemmisítés megtekintésére előzetes egyeztetés alapján tudunk lehetőséget biztosítani.
Díjmentes szelektív papír elszállítás
Tényleg ingyenes a papírhulladék szállítása? Igen, nonprofit irodai szelektív hulladék papír gyűjtő programunk célja, hogy mindenki csatlakozhasson az irodai szelektív papírgyűjtési programhoz és minél több papírhulladékot gyűjtsünk, amiből újrapapír termékek gyártását tudjuk támogatni. Az ingyenes szelektív papírhulladék átvétel és szállításMinimális mennyiségi határa van, ami 150 kg papír (kb. 10 db 120literes tele szemeteszsák). 150kg felett az iratmegsemmisítés ingyenes. Ezen mennyiség alatt a papírhulladék szállítás folytán kibocsátott széndioxiddal többet ártunk a környezetünknek, mint amennyit segítünk a papír újrahasznosításával.A kör és csíknyílású papírgyűjtő dobozainkba megkérjük, hogy
Irat és papír megsemmisítési igazolás
Kapunk-e igazolást a papírhulladék elszállításáról, iratmegsemmisítésről? Igen, szállítóink minden esetben fuvarlevéllel igazolják a gyűjtött, átvett, szállított papírhulladék mennyiségét, melyet szállításkor partnerünknek átadnak.Igény szerint az iratmegsemmisítésről is kiállítunk megsemmisítési nyilatkozatot, ezt azonban csak külön kérésre tesszük. Az iratmegsemmisítési nyilatkozat kiállítása és postázása díjmentes. Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
Mit jelent a papírhulladék, irat bizalmas kezelése?
Mennyire biztonságos az iratmegsemmisítés, kerülhetnek-e irataink illetéktelen kezekbe? Az iratkezelés, iratmegsemmisítés esetén bizalmas iratok biztonságáról kiemelt figyelemmel gondoskodunk. A szelektív papírgyűjtést követően valamennyi papírhulladék zárt rendszerben kerül átvételre, elszállításra, megsemmisítésre.Partnereinktől begyűjtött hulladékpapír, iratok, dokumentumok A teli zsákokat vagy plombált gyűjtődobozokat lemérjük, regisztráljuk és egyenesen a tököli büntetés-végrehajtási intézetbe szállítjuk. Az iratok, dokumentumok itt 24 órás fegyveres és kamerás őrzés mellett kerülnek megsemmisítésre. Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
Szelektív papírgyűjtés az ország egész területén
Az irodai szelektív papírgyűjtési szolgáltatás országos lefedettségű? Pest megyében teljes körű szelektív papírhulladék gyűjtő, iratmegsemmisítés szolgáltatást tudunk biztosítani és igyekszünk az ország valamennyi régiójából megszervezni a papírhulladék átvételt, elszállítást. Amennyiben Ön Pest megyén kívül szeretné a szelektíven gyűjtött papírhulladék gyűjtését, átvételét, szállítását igényelni, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, hogy a lehetőségeket egyeztethessük. Ingyenes telefon: 06(80) 911-000Papírgyűjtő doboz, vagy bármilyen szelektív papírhulladék átvételesaját szállítóeszközzel végezzük, így kérjük, tájékozódjon logisztikai munkatársunktól, hogy az Ön városából,
Szerződni kell?
Kell-e szerződést kötni az irodában keletkezett papírhulladékot elszállítására? Amennyiben igénylik a rendszeres irodai szelektív papírgyűjtésre kialakított papírgyűjtő dobozok, szelektív szemetesek kihelyezését, szerződést kötünk az irodai papírhulladék begyűjtésére, iratmegsemmisítésre. Amennyiben irattári selejtezésről vagy papírhulladék egyszeri szállításáról van szó és nem helyezzük ki szelektív hulladékgyűjtő dobozainkat, nem szükséges a partnerszerződés megkötése.Természetesen nem zárkózunk el az egyszeri papírhulladék elszállítására kötött szerződéstől sem, amennyiben partnerünk igényli.Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
Újrapapír termékek gyártása
Újrapapír - mi történik az átadott papírhulladékkal? Az átadott-átvett hulladék papír, szelektíven gyűjtött, irodai, lakossági, irattári papírhulladék bekerül az újrapapír technológiai rendszerébe.A papírhulladék pépesítésre kerül és egy papíripari gyártási folyamat során újrahasznosítják. Az újrapapírból környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.Például Natura papír-zsebkendő, higiéniai kendők, újrahasznosított papír termékek... Inest, hogy a papír újrapapír legyen!
Vállalnak irattár-költöztetést?
Az Inest természetesen vállalja Irattárak költöztetését - amennyiben irattárát költöztetni szeretné,- Pest megyén belül általában 5 munkanapon belül,- egyéb területen egyeztetés alapján vállaljuk az irattár költöztetést. Hogy a papír, újrapapír legyen!
Zúzás?
Vállalnak-e iratzúzást szállítással, az iratzúzásra szánt anyagot iratzúzdába kell-e szállítani? Az iratzúzásra szánt papírokat irodájuk, irattáruk helyszínén átvesszük és amennyiben 150 kg feletti a zúzásra szánt papírmennyiség, az iratszállítást és zúzást díjmentesen elvégezzük. 150 kg mennyiség alatt a szállításért és iratzúzásért minimális költségtérítést kérünk.Hogyan kell átadni, az iratmegsemmisítésre, iratzúzásra szánt papírokat?Az iratzúzásra szánt dokumentumokat kérjük, hogy szállítható állapotban adják át, azaz kötegelve, zsákolva vagy dobozolva. Milyen szállítási határidővel vállalnak iratzúzást? Pest megyében logisztikánk leterheltségétől függően 3-5 munkanapon belül vállaljuk

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok