Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Újrapapír Hírek

Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért

Super User 2016. március 24

BCSDH tagvállalat lett az Inest

Az Inest március 4-én felvételt nyert az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület (BCSDH) tagvállalatai közé.
Az erről készült Emléklapot Salgó István úrtól vette át Ágoston Attila. Salgó István úr a Tanács elnöke, egyben az ING bank vezérigazgatója is.

Újrapapír tájékoztató angol nyelven

Super User 2016. március 27

Elkészült az Inest szelektív papírgyűjtő programjának angol nyelvű tájékoztatója.

Tekintettel arra, hogy számos nagyobb cégnél külföldi szakemberek is dolgoznak, az Inest szeretné, ha Ők is tájékozódni tudnának az Inest szelektív hulladékgyűjtési, illetve iratmegsemmisítési szolgáltatásainak palettáján.

Bővebben...

Új szolgáltatás - irattár-költöztetés

Super User 2016. március 25

Új szolgáltatás az Inest palettáján – irattár költöztetés

Az Inest Nonprofit Kft már közel ezer cég vagy intézmény részére biztosít szelektív papírgyűjtési megoldásokat, irattári selejtezést, iratzúzást, iratmegsemmisítést és szolgáltatásait folyamatosan a partnerek igényeinek megfelelően bővíti.

Bővebben...

Zöld iroda nap – A Követ és az Inest együtt a zöldebb irodákért

Super User 2016. március 27

Az Inest több éve működik együtt a Követ Egyesülettel és dolgozik azon, hogy az irodákat együtt zöldítsék. A Követ által szervezett 2013-as Zöld Iroda Versenyen 15 cég és intézmény versenyzett ki tud több környezetbarát ötletet megvalósítani az iroda működtetése során. Az irodák fél évet kaptak az újdonságok bevezetésére.

Bővebben...

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site.Agree