Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés biztonságosan, ingyen, mindenkinek

Társaságunk gyors és megbízható lehetőséget kínál gazdasági társaságok, bankok, vállalkozások, intézmények iratainak biztonságos megsemmisítésére. Iratmegsemmisítés szolgáltatásunk keretében vállaljuk lejárt őrzési idejű iratok átvételét,biztonságos megsemmisítését. Az iratmegsemmisítés papírgyárban történik, vizes technológiával, azaz az iratok pépesítésével.

Külön megállapodás esetén, ezt megelőzően, az iratokat DIN 32757-1 szabvány szerinti DIN 3 méretre ledaráljuk.

Az iratmegsemmisítés folyamata

Az iratmegsemmisítés folyamata a környezetvédelmi célokat maximálisan figyelembe véve az iratok begyűjtésével kezdődik. Az iratok begyűjtésekor szállítólevél kerül kiállításra az elszállított iratok mennyiségéről. Az feleslegessé vált iratokat zárt rakterű autóval szállítjuk el az iratmegsemmisítés helyszínére, ahol biztonsági felügyelet mellett, a fém és műanyagtartalmú elemek eltávolításra kerülnek. Ezt követően az iratok szigorú adatvédelem mellett pépesítésre kerülnek, majd újrapapír alapanyag készül belőlük.

Az iratmegsemmisítés dokumentálása

Az átadott, leselejtezett iratokat szállítólevéllel vesszük át, az iratmegsemmisítésről pedig megsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki.

Szállítás, rakodás iratmegsemmisítés esetén

szállítást, az irodából az autóra történő rakodást igény szerint saját személyzettel és gépparkkal biztosítjuk. A szállítást Pest megyében 5 munkanapon belül vállaljuk, míg Pest megyén kívül egyedi egyeztetés alapján tudunk ajánlatot adni.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok