Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Papírhulladék átvétel

Papírhulladék telephelyen történő átvétele

Szelektív papírgyűjtési szolgáltatások egyik kedvelt eleme, a papírhulladék telephelyen történő átvétele. Partnereinknek mindössze egy nappal előre kell bejelenteniük, hogy az irodai selejtezés során keletkezett papírhulladékot a telephelyen kívánják leadni.

A papírhulladék átvételére budapesti telephelyen a X. kerületben van lehetőség.

A papírhulladék telephelyi átvételét azoknak ajánljuk, akik a papírhulladék telephelyre történő szállítását meg tudják oldani és 150 kg alatti irodai papírhulladékuk került leselejtezésre, melyből díjmentesen kívánják, hogy újrapapír legyen. Természetesen nagyobb papírmennyiség átvételét is vállaljuk telephelyünkön, de 150 kg felett díjmentesen biztosítjuk a papírhulladék cégtől való elszállítását, hogy a papírból újrapapír legyen.

Iratmegsemmisítés a cég képviselőjének személyes jelenlétével

Az iratmegsemmisítés személyes megtekintése biztonsági okokból több cégnél már elvárás. Az Inestnél lehetőség van arra is, hogy az átadott papírhulladék zúzdában történő megsemmisítését a cég képviselője személyesen megtekinthesse. Aziratmegsemmisítéssel egybekötött papírhulladék átvétel időpontját munkatársunkkal történő egyeztetés alapján jelöljük ki.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok