"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Zúzás?

Vállalnak-e iratzúzást szállítással, az iratzúzásra szánt anyagot iratzúzdába kell-e szállítani?

Az iratzúzásra szánt papírokat irodájuk, irattáruk helyszínén átvesszük és a zúzásra szánt papírmennyiség fizikai körülményeitől függően, a papír felhasználhatóságának függvényében akár díjmentesen elvégezzük. 500 kg mennyiség alatt a szállításért és iratzúzásért költségtérítést kérünk. Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!
Hogyan kell átadni, az iratmegsemmisítésre, iratzúzásra szánt papírokat?
Az iratzúzásra szánt dokumentumokat kérjük, hogy szállítható állapotban adják át, azaz kötegelve, zsákolva vagy dobozolva.

Milyen szállítási határidővel vállalnak iratzúzást?

Pest megyében logisztikánk leterheltségétől függően, jellemzően 5 munkanapon belül vállaljuk az iratzúzásra szánt anyagok elszállítását, míg Pest megyén kívül előzetes egyeztetés szükséges.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok