Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Zúzás?

Vállalnak-e iratzúzást szállítással, az iratzúzásra szánt anyagot iratzúzdába kell-e szállítani?

Az iratzúzásra szánt papírokat irodájuk, irattáruk helyszínén átvesszük és a zúzásra szánt papírmennyiség fizikai körülményeitől függően, a papír felhasználhatóságának függvényében akár díjmentesen elvégezzük. 500 kg mennyiség alatt a szállításért és iratzúzásért költségtérítést kérünk. Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!
Hogyan kell átadni, az iratmegsemmisítésre, iratzúzásra szánt papírokat?
Az iratzúzásra szánt dokumentumokat kérjük, hogy szállítható állapotban adják át, azaz kötegelve, zsákolva vagy dobozolva.

Milyen szállítási határidővel vállalnak iratzúzást?

Pest megyében logisztikánk leterheltségétől függően, jellemzően 5 munkanapon belül vállaljuk az iratzúzásra szánt anyagok elszállítását, míg Pest megyén kívül előzetes egyeztetés szükséges.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok