Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Körforgásos Papírgazdálkodási Modell

A konstrukció lényege, hogy az Inest Nonprofit Kft. által megsemmisítésre átvett papírhulladék az átvételt, szállítást, válogatást majd iratmegsemmisítést követően olyan papírgyárakban kerül alapanyagként felhasználásra, amelynek eredményeként különböző higiéniai papír termékek kerülnek előállításra.

A megsemmisített és lebálázott papírdarálékból vízbázísú lebontással papírmassza, majd papíripari alappapír készül, ezt követően a tissue eljárás végeredményeként újrapapír termék keletkezik.

Az eljárás egyik fontos lépéseként az irodai szelektív papírhulladék a szállítást követően telephelyünkön anyagminőség tekintetében különböző osztályozásra kerül.

A szelektíven gyűjtött papírhulladékból illetve az  irattári selejtezés anyagából eltávolításra kerülnek a fémet, műanyagot tartalmazó elemek (pl. gémkapocs, dosszié, irattári mappa).

 

 

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok