Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Szervezet

Irodai szelektív papírgyűjtés programért felelős munkatársaink:

szucs janosSzűcs János

ügyvezető 
+36 20 9393280
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az irodai szelektív papírgyűjtés program lelke a szállítás komplex és körültekintő megszervezése papírhulladékot szelektíven gyűjtő partnereink eltérő igényeihez alkalmazkodva.
Hulladékszállítási szakmai igazgatóként felügyeli és koordinálja a szelektív hulladékgyűjtők kihelyezését, az iratmegsemmisítést illetve a hulladékgyűjtést, hulladékpapír átvételt, szállítást. Ellenőrzi a bizalmas iratkezelés biztonságos megvalósítását, az irodai papírhulladék biztonságos megsemmisítését. Felügyeli és koordinálja az irattár költöztetést, illetve irattárak felszámolását. Felelősségi körébe tartozik a telephely szakmai vezetése és a hulladék papír szállításának és szelektálásának koordinációja.

 

 

 

 

Molnár Fanni

asszisztens

+36 20 2289299 

06 80 911000
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felelős az irodai szelektív papírgyűjtés új partnereknek történő bemutatásáért, ügyfélkapcsolatok támogatásáért. Feladatai közé tartozik a gyűjtődobozok kihelyezése, és a hulladékszállítási szakmai igazgató munkájának támogatása. Felelős a partnerekkel kötött szerződések naprakész nyilvántartásáért, a begyűjtött papírhulladékkal kapcsolatos statisztikák, elemzések elkészítéséért.

 

lakatos sandorLakatos Sándor

ügyvezető
+36 20 5315215
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Feladata a belső és külső kommunikáció irányítása, a vállalati kapcsolatok ápolása, érintettekkel való együttműködés biztosítása.
Felelősséggel tartozik a társaság CSR tevékenységének kidolgozásáért, megszervezésért, lebonyolításáért és a partnereink reputációját erősítő közös CSR tudatos akciók kidolgozásáért, megvalósításáért. Kiemelt feladatai közé tartozik a fenntartható fejlődést, környezettudatos gazdálkodást működésük középpontjába állító civil szervezetekkel való szoros együttműködés biztosítása, valamint a papír-ipari hulladék megsemmisítést kormányzati szinten felügyelő közigazgatási szervezetekkel való partneri viszony kialakítása.

 

 

 

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok