Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Tevékenység

Újrapapír termékek

Super User 2016. március 24

Cégek, intézmények részére irodai szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés

Térítési díj ellenében helyezünk ki szelektív hulladékgyűjtőket a papírhulladék gyűjtésére és vállaljuk gyűjtődobozok ürítését. Vállalunk továbbá irattári selejtezést és biztonságos iratmegsemmisítést, a papírhulladék átvételét, szállítással, megsemmisítéssel, a lehető legmagasabb szintű biztonsági követelmények figyelembevételével.

Bővebben...

Újrapapír folyamat

Super User 2016. március 24

Irodai papírhulladék szelektív gyűjtésére, iratmegsemmisítésre, akár ingyenes hulladékgyűjtés

- Ön igent mondott az újrapapírra, és felveszi velünk a kapcsolatot.
- Telefonszám: 0680 911000 vagy 06 20 228 9299, email cím: info@inest.hu
- Igényeihez, iroda méretéhez és a dolgozók létszámához igazodva egyeztetjük az Önnek legmegfelelőbb megoldást az irodai szelektív papírgyűjtésre, szelektív szemetesek kihelyezésére.

Bővebben...

Körforgásos Papírgazdálkodási Modell

Super User 2016. március 24

A konstrukció lényege, hogy az Inest Nonprofit Kft. által megsemmisítésre átvett papírhulladék az átvételt, szállítást, válogatást majd iratmegsemmisítést követően olyan papírgyárakban kerül alapanyagként felhasználásra, amelynek eredményeként különböző higiéniai papír termékek kerülnek előállításra.

A megsemmisített és lebálázott papírdarálékból vízbázísú lebontással papírmassza, majd papíripari alappapír készül, ezt követően a tissue eljárás végeredményeként újrapapír termék keletkezik.

Az eljárás egyik fontos lépéseként az irodai szelektív papírhulladék a szállítást követően telephelyünkön anyagminőség tekintetében különböző osztályozásra kerül.

A szelektíven gyűjtött papírhulladékból illetve az  irattári selejtezés anyagából eltávolításra kerülnek a fémet, műanyagot tartalmazó elemek (pl. gémkapocs, dosszié, irattári mappa).

 

Bővebben...

Újrapapír eredmények

Super User 2016. március 24

Papírgyűjtéssel megmenthetők az erdők

Az intézményi szelektív hulladékgyűjtéssel a hulladékból kiválasztásra kerülnek azon anyagok, melyek újrahasznosíthatóak. Egy átlagos iroda esetében nagy mennyiségben keletkezik műanyag és papírhulladék, melyek ha szelektív gyűjtésre kerülnek, újrahasznosíthatóak és a papírhulladékból iratmegsemmisítést követően újrapapírt lehet készíteni.

Bővebben...

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok