Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Szelektív papírgyűjtő doboz, edény

papirgyujto doboz

Gyűjtődobozaink kiválóan megfelelnek minden szelektív gyűjtő szolgáltatásunknak, akár irattári selejtezésről, iratmegsemmisítésről, vagy csak irodai papírgyűjtésről legyen szó. Mérete, kialakítása igazodik az irodai, intézményi környezethez. Gyűjtődobozainkat saját rendszerben gyártatjuk, így mennyiségtől függően akár a kialakítás részleteiben is rugalmasak vagyunk.

A szelektív papírgyűjtő doboz

A szelektív papírgyűjtő doboz, vagy szelektív szemetes más néven papírkosár vagy gyűjtőedény, vastag, tartással rendelkező kartonpapírból készül. Lapra szerelten szállítjuk a gyűjtődobozokat, mérete úgy lett kialakítva, hogy személyautóban is mozgatható legyen. Összeállítást követően külső oldala fehér.

Felületei jó lehetőséget biztosítanak, a szelektív papírgyűjtéssel kapcsolatos információknak, mint például milyen hulladékot tudunk fogadni, milyen papírhulladék kerülhet a szelektív szemetesbe, mi a gyűjtődoboz összeállításának módja, vagy csak reklámfeliratok, felhívások, logók, emblémák elhelyezésére.

A gyűjtőedényeket két féle fedéllel, zárral és zsákkal szállítjuk, partnermegállapodástól függően.

gyujtodoboz fedo kerek
Kereknyílású gyűjtődoboz fedő

A szelektív papírgyűjtő doboz felső részét lezáró, kerek nyílású fedél. A fedél összeállítása, felhelyezése, rendkívül egyszerű.

A gyártás során már olyan formájúra és méretűre készül, hogy egy egyszerű, téveszthetetlen hajtogatást követően másodpercek alatt végleges helyzetébe hozható és felhelyezhető.

A szelektív papírgyűjtő doboz felső éle szabad kialakítású, hogy az ürítés során a papírhulladékhoz könnyen hozzáférjünk.

                                                     Ehhez a kerek nyílású gyűjtődoboz fedőt csak le kell pattintani, és ha van -javasoljuk- a gyűjtőzsákot                                                                      eltávolítani.

gyujtodoboz fedo vonal
Csíknyílású gyűjtődoboz fedő

Leginkább preferált minőségi szolgáltatásunk az irattári selejtezés, bizalmas, biztonságos iratmegsemmisítés.

A szelektív gyűjtés e módjának feltétele, már az első pillanattól bizalmas kezelés, illetéktelenek elől történő elzárása a papírhulladéknak.

Ehhez biztosítjuk önnek vonal, keskeny, vagy csíknyílású papírgyűjtő fedőt.

Így a papírhulladék az irodában, intézményben, fénymásoló helyiségben, irattárban nem a hulladék kosárba kerül, ahol bárki hozzáfér, hanem rögtön egy zárt papírmegsemmisítési technológiai rendszer első állomására, a                                                      zárt szelektív papírgyűjtő dobozba!

gyujtodoboz plomba
Papírgyűjtő doboz zár, plomba

A biztonságos és bizalmas iratkezelésnek, szelektív papírgyűjtésnek elengedhetetlen kelléke a gyűjtődobozt lezáró plomba. Amennyiben a bizalmas iratkezelési, megsemmisítési szolgáltatást igényli, a partnerszerződést követően a gyűjtődobozokkal helyszínre szállítva biztosítjuk önnek az edényt lezáró plombákat.

A plomba felhelyezése rendkívül egyszerű, a csíknyílású fedéllel lezárt gyűjtődoboz tetején kétoldalt a fedelet és a doboz falát átlyukasztva, összekötjük, majd lezárjuk a plombát. A plomba szigorú sorszámadású zárjegy, megállapodásunk szerint dokumentáljuk szállítást, felhelyezést, majd átadás-átvételt követően. A zár sérülése azonnal észlelhető.

A plomba csak roncsolással oldható, így a szelektív gyűjtő avatatlan kezek ellen védett. Miután partnerünktől átvettük a szelektíven gyűjtött irodai papírhulladékot, vagy irattári selejtezés során a felesleges iratokat, zárt autóban, zárt rendszerbe kerül a hulladék, és szigorú minőségbiztosított rendszerben kerül megsemmisítésre.

Papírgyűjtő doboz képei eredeti méretben ITT! | Útmutató a gyűjtő dobozhoz ITT!

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok