Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Üzletpolitika

Hitvallásunk - Papírból papírt

uzletpolitikaAz Inest üzletpolitikája kiemelten fontosnak tartja a vállalatok társadalmi szerepvállalását és ezen belül is a környezetvédelmet.
Feladatunknak tekintjük, hogy partnereinket, legyenek cégek vagy intézmények minél hatékonyabban segítsük egy zöld iroda kialakításában.

Célunk, hogy papírból újrapapírt készítsünk

Az irodákban keletkezett papírhulladékot begyűjtsük és újrahasznosítsuk, ezáltal védve környezetünket. Az papírhulladék újrahasznosításnak köszönhetően kevesebb fát kell kivágni a papírtermékek gyártásához és a kommunális hulladékba is kevesebb papírhulladék kerül.

Szelektív hulladékgyűjtő program

Segíteni szeretnénk azon cégeket, intézményeket, akik praktikus és költséghatékony megoldást keresnek a környezetbarát üzemeltetésre. Hiszünk abban, hogy partnereink igényeit maximálisan szem előtt tartva, szelektív hulladékgyűjtésitevékenységünk folyamatos fejlesztésével, a biztonsági előírások maximális betartásával tevékenységünk partnereink érdekeit és környezetünk védelmét szolgálja.

Üzletpolitikánkkal szelektív hulladékgyűjtő partnereink számára garantáljuk a bizalmas iratkezelést, a biztonságos iratmegsemmisítést és a papírhulladék 100%-ban történő újrahasznosítását. Célunk, hogy tevékenységünkkel elnyerjük partnereink, a szakma és a közvélemény elismerését. Ennek érdekében irodai szelektív hulladékgyűjtő programunkat az alábbi prioritások mentén végezzük:

Hulladékgyűjtési szolgáltatásaink minőségét partnereink elvárásai és a környezetvédelmi szempontok, jogszabályok, Európai Uniós követelmények és trendek messzemenő figyelembevételével folyamatosan aktualizáljuk, javítjuk.
Alapvető célunk, hogy partnereink elvárásainak, a szerződés szerint vagy még „azon túl” is megfeleljünk. Szelektív hulladékgyűjtési programunk fejlesztése során építünk partnereink észrevételeire és javaslataira.
Kiemelten fontos számunkra a környezetet kímélő technológiák alkalmazása, a szelektív hulladékgyűjtők gyártásától, a papírhulladék begyűjtési folyamatán keresztül, egészen az újrapapír gyártásáig.

Hisszük, hogy üzletpolitikánk gyakorlati megvalósítása példaértékű és szelektív hulladékgyűjtésünk növekedése által egyre többen egyre többet teszünk környezetünkért.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok