"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Üzletpolitika

Hitvallásunk - Papírból papírt

uzletpolitikaAz Inest üzletpolitikája kiemelten fontosnak tartja a vállalatok társadalmi szerepvállalását és ezen belül is a környezetvédelmet.
Feladatunknak tekintjük, hogy partnereinket, legyenek cégek vagy intézmények minél hatékonyabban segítsük egy zöld iroda kialakításában.

Célunk, hogy papírból újrapapírt készítsünk

Az irodákban keletkezett papírhulladékot begyűjtsük és újrahasznosítsuk, ezáltal védve környezetünket. Az papírhulladék újrahasznosításnak köszönhetően kevesebb fát kell kivágni a papírtermékek gyártásához és a kommunális hulladékba is kevesebb papírhulladék kerül.

Szelektív hulladékgyűjtő program

Segíteni szeretnénk azon cégeket, intézményeket, akik praktikus és költséghatékony megoldást keresnek a környezetbarát üzemeltetésre. Hiszünk abban, hogy partnereink igényeit maximálisan szem előtt tartva, szelektív hulladékgyűjtésitevékenységünk folyamatos fejlesztésével, a biztonsági előírások maximális betartásával tevékenységünk partnereink érdekeit és környezetünk védelmét szolgálja.

Üzletpolitikánkkal szelektív hulladékgyűjtő partnereink számára garantáljuk a bizalmas iratkezelést, a biztonságos iratmegsemmisítést és a papírhulladék 100%-ban történő újrahasznosítását. Célunk, hogy tevékenységünkkel elnyerjük partnereink, a szakma és a közvélemény elismerését. Ennek érdekében irodai szelektív hulladékgyűjtő programunkat az alábbi prioritások mentén végezzük:

Hulladékgyűjtési szolgáltatásaink minőségét partnereink elvárásai és a környezetvédelmi szempontok, jogszabályok, Európai Uniós követelmények és trendek messzemenő figyelembevételével folyamatosan aktualizáljuk, javítjuk.
Alapvető célunk, hogy partnereink elvárásainak, a szerződés szerint vagy még „azon túl” is megfeleljünk. Szelektív hulladékgyűjtési programunk fejlesztése során építünk partnereink észrevételeire és javaslataira.
Kiemelten fontos számunkra a környezetet kímélő technológiák alkalmazása, a szelektív hulladékgyűjtők gyártásától, a papírhulladék begyűjtési folyamatán keresztül, egészen az újrapapír gyártásáig.

Hisszük, hogy üzletpolitikánk gyakorlati megvalósítása példaértékű és szelektív hulladékgyűjtésünk növekedése által egyre többen egyre többet teszünk környezetünkért.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok