Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért

BCSDH tagvállalat lett az Inest

Az Inest Nonprofit Kft. 2014. március 4-én felvételt nyert az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület (BCSDH) tagvállalatai közé.
Az erről készült Emléklapot Salgó István úrtól dr.Ágoston Attila úr, cégünk alapítója vette át. Salgó István úr a Tanács elnöke, egyben az ING bank vezérigazgatója is.

A tagvállalattá válásunkkal egyidőben kezdtük el a megalapozó munkálatokat a körforgásos papírgazdálkodási üzleti modell bevezetése kapcsán. Ez tehát egyfajta mérföldkő cégünk életében, hiszen az ügyfeleinktől, partnereinktől érkező információkat összegyűjtve, az igények és szükségletek mentén haladva döntött úgy társaságunk menedzsmentje, hogy a környezettudatos gazdálkodás és a fenntartható fejlődés egyaránt egy olyan fejlesztést kíván meg a szolgáltatásunk kapcsán is, amellyel mindenki nyerhet. A környezetünk elsőként, de az ügyfeleink, és cégünk is nyertese lehet ennek a szimbiotikus kapcsolatra épülő modellnek.

Az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület keretein belül azóta önállóságot nyert a körforgásos gazdálkodási modell, hiszen 2018-ban a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségével egyetemben a tanácson belül létrejött az úgynevezett Körfogásos Gazdálkodási Plattform, amelyhez az Inest Nonprofit Kft. az elsők között csatlakozott.

 

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok