"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért

BCSDH tagvállalat lett az Inest

Az Inest Nonprofit Kft. 2014. március 4-én felvételt nyert az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület (BCSDH) tagvállalatai közé.
Az erről készült Emléklapot Salgó István úrtól dr.Ágoston Attila úr, cégünk alapítója vette át. Salgó István úr a Tanács elnöke, egyben az ING bank vezérigazgatója is.

A tagvállalattá válásunkkal egyidőben kezdtük el a megalapozó munkálatokat a körforgásos papírgazdálkodási üzleti modell bevezetése kapcsán. Ez tehát egyfajta mérföldkő cégünk életében, hiszen az ügyfeleinktől, partnereinktől érkező információkat összegyűjtve, az igények és szükségletek mentén haladva döntött úgy társaságunk menedzsmentje, hogy a környezettudatos gazdálkodás és a fenntartható fejlődés egyaránt egy olyan fejlesztést kíván meg a szolgáltatásunk kapcsán is, amellyel mindenki nyerhet. A környezetünk elsőként, de az ügyfeleink, és cégünk is nyertese lehet ennek a szimbiotikus kapcsolatra épülő modellnek.

Az Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért Egyesület keretein belül azóta önállóságot nyert a körforgásos gazdálkodási modell, hiszen 2018-ban a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségével egyetemben a tanácson belül létrejött az úgynevezett Körfogásos Gazdálkodási Plattform, amelyhez az Inest Nonprofit Kft. az elsők között csatlakozott.

 

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok