"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Zöld iroda nap – A Követ és az Inest együtt a zöldebb irodákért

Az Inest több éve működik együtt a Követ Egyesülettel és dolgozik azon, hogy az irodákat együtt zöldítsék. A Követ által szervezett 2013-as Zöld Iroda Versenyen 15 cég és intézmény versenyzett ki tud több környezetbarát ötletet megvalósítani az iroda működtetése során. Az irodák fél évet kaptak az újdonságok bevezetésére.

A verseny szervezői arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy minden irodában van olyan terület, ahol anyagi ráfordítás nélkül is lehet környezetbarát intézkedéseket megvalósítani.

Ilyen lehetőséget kínál például az Inest Nonprofit Kft. is többek között akár díjmentes irodai szelektív papírgyűjtés szolgáltatásával, illetve a szintén akár ingyenes irattári selejtezés kapcsán szükséges iratmegsemmisítéssel. Az Inest által begyűjtött papírhulladék iratzúzást követően minden esetben újrapapír alapanyagként lát ismét napvilágot.

A verseny résztvevői már nem csak a verseny keretében, de mostantól a mindennapokban is szelektíven gyűjtik az irodai papírhulladékot, mely újrapapír gyártásához szolgál alapanyagként.

Azon cégek részére, ahol az iratok biztonságára is kiemelt figyelmet kell fordítani, az Inest sorszámozott plombával ellátott irodai szelektív papírgyűjtőket is tud biztosítani. Az ilyen gyűjtőket zárt állapotban szállítja a megsemmisítés helyszínére, ahol igény szerint meg is tekinthető az iratzúzás folyamata.

Az idei Zöld Iroda győztesei továbbjutnak Brüsszelbe az Európai Zöld Iroda Versenyre, ahol hat ország irodái mérik össze zöld teljesítményüket.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok