Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Zöld iroda nap – A Követ és az Inest együtt a zöldebb irodákért

Az Inest több éve működik együtt a Követ Egyesülettel és dolgozik azon, hogy az irodákat együtt zöldítsék. A Követ által szervezett 2013-as Zöld Iroda Versenyen 15 cég és intézmény versenyzett ki tud több környezetbarát ötletet megvalósítani az iroda működtetése során. Az irodák fél évet kaptak az újdonságok bevezetésére.

A verseny szervezői arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy minden irodában van olyan terület, ahol anyagi ráfordítás nélkül is lehet környezetbarát intézkedéseket megvalósítani.

Ilyen lehetőséget kínál például az Inest Nonprofit Kft. is többek között akár díjmentes irodai szelektív papírgyűjtés szolgáltatásával, illetve a szintén akár ingyenes irattári selejtezés kapcsán szükséges iratmegsemmisítéssel. Az Inest által begyűjtött papírhulladék iratzúzást követően minden esetben újrapapír alapanyagként lát ismét napvilágot.

A verseny résztvevői már nem csak a verseny keretében, de mostantól a mindennapokban is szelektíven gyűjtik az irodai papírhulladékot, mely újrapapír gyártásához szolgál alapanyagként.

Azon cégek részére, ahol az iratok biztonságára is kiemelt figyelmet kell fordítani, az Inest sorszámozott plombával ellátott irodai szelektív papírgyűjtőket is tud biztosítani. Az ilyen gyűjtőket zárt állapotban szállítja a megsemmisítés helyszínére, ahol igény szerint meg is tekinthető az iratzúzás folyamata.

Az idei Zöld Iroda győztesei továbbjutnak Brüsszelbe az Európai Zöld Iroda Versenyre, ahol hat ország irodái mérik össze zöld teljesítményüket.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok