"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Legyen Önnek is zöld irodája

Az Inest Nonprofit Kft segít az irodák zöldítésében

Belegondolt már abba, hogy hány olyan papírmappa sorakozik a polcokon, melyekhez már évek óta egyetlen dolgozó sem nyúlt? Itt az ideje a selejtezésnek! Az irodai selejtezés során azonban nem mindegy, hogy a papírhulladékot szelektíven gyűjtjük-e vagy pedig a vegyes szemétbe tesszük.

A selejtezés során szelektíven összegyűjtött papír hazai termékek alapanyaga lehet, míg a vegyes szemétbe dobott papír a hulladéklerakókat és hulladékégetőket terheli, mely káros hatással van környezetünkre.

Díjmentesen zöldítjük irodáját

Amennyiben a selejtezés során legalább 150 kg irodai papírt összegyűjt, mi díjmentesen vállaljuk a papírhulladék átvételét. Amennyiben iratai bizalmas dokumentumok, telephelyünkön szigorúan zárt helyen maximális biztonsági előírások betartásával vállaljuk az iratmegsemmisítést is.

Gyűjtse rendszeresen szelektíven papírhulladékát

Irodájába díjmentesen vállaljuk irodai szelektív papírgyűjtők kihelyezését és ürítését. Így a folyamatosan keletkező papírhulladék azonnal a szelektív gyűjtőkbe kerülhet és akár heteken belül újrapapír lehet belőle.
Keressen minket elérhetőségeinken, szívesen adunk díjmentesen tanácsot, hogy Ön is zöldebb irodában, zöldebb környezetben élhessen.

Inest, hogy a papír, újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok