"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Iratzúzás felsőfokon

Újabb szolgáltatással bővült az Inest tevékenységi köre, mely folyamatosan alkalmazkodik környezetbarát partnereinek iratmegsemmisítési igényeihez. A legújabb szolgáltatás az iratzúzás, mely során partnereinktől elszállított irodai papírhulladékot az iratzúzdánkba szállítunk.

Iratzúzás néhány óra leforgása alatt

Az átadott dokumentumok bezúzása a megsemmisítésre szánt papír mennyiségétől függően néhány óra leforgása alatt lezajlik zúzdánkban. Az iratzúzás során az átadott papírokat magas szintű technológia alkalmazásával DIN 3 méretre daraboljuk, majd bálázzuk.

Ezzel a professzionális iratzúzási technikával gyakorlatilag olvashatatlanná és azonosíthatatlanná válik minden bezúzott dokumentum.

Iratzúzás biztonságos helyszínen

Az Inest papírzúzdája zárt épületben, folyamatos biztonsági személyzettel ellátott területen helyezkedik el. Az átadott dokumentáció folyamatos őrzés alatt van az iratzúzdánkban az érkezéstől kezdve, az iratzúzás folyamatán keresztül a bálázásig. Képzett szakemberein a biztonság és a környezetvédelem maximális figyelembevételével végzik tevékenységüket. Hiszünk benne, hogy nem kell az iratzúzásért sokat fizetni azért, hogy magas színvonalon elvégzésre kerüljön, hiszen az irodai papírdarálék értékes nyersanyag a papíripar számára. Ezt kihasználva kínálunk kedvező szolgáltatásokat iratmegsemmisítésre, irodai szelektív papírgyűjtésre.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok