Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Iratzúzás felsőfokon

Újabb szolgáltatással bővült az Inest tevékenységi köre, mely folyamatosan alkalmazkodik környezetbarát partnereinek iratmegsemmisítési igényeihez. A legújabb szolgáltatás az iratzúzás, mely során partnereinktől elszállított irodai papírhulladékot az iratzúzdánkba szállítunk.

Iratzúzás néhány óra leforgása alatt

Az átadott dokumentumok bezúzása a megsemmisítésre szánt papír mennyiségétől függően néhány óra leforgása alatt lezajlik zúzdánkban. Az iratzúzás során az átadott papírokat magas szintű technológia alkalmazásával DIN 3 méretre daraboljuk, majd bálázzuk.

Ezzel a professzionális iratzúzási technikával gyakorlatilag olvashatatlanná és azonosíthatatlanná válik minden bezúzott dokumentum.

Iratzúzás biztonságos helyszínen

Az Inest papírzúzdája zárt épületben, folyamatos biztonsági személyzettel ellátott területen helyezkedik el. Az átadott dokumentáció folyamatos őrzés alatt van az iratzúzdánkban az érkezéstől kezdve, az iratzúzás folyamatán keresztül a bálázásig. Képzett szakemberein a biztonság és a környezetvédelem maximális figyelembevételével végzik tevékenységüket. Hiszünk benne, hogy nem kell az iratzúzásért sokat fizetni azért, hogy magas színvonalon elvégzésre kerüljön, hiszen az irodai papírdarálék értékes nyersanyag a papíripar számára. Ezt kihasználva kínálunk kedvező szolgáltatásokat iratmegsemmisítésre, irodai szelektív papírgyűjtésre.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok