"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Költséghatékony iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés – Üssön le Ön is két legyet egy csapásra!

Az Inest olyan iratmegsemmisítési szolgáltatásokat kínál, mely nem csak iratmegsemmisítési problémáit oldja meg, de egyben egy környezetvédelmi intézkedést is biztosít az iratmegsemmisítést megrendelő számára.

Papírból papírt
Amennyiben Ön az Inestet bízza meg iratainak megsemmisítésével, a cég garantálja, hogy az iratok teljeskörű biztonság és bizalmas iratkezelés mellett megsemmisülnek és pépesítést követően újrapapír alapanyagként élik tovább életüket.
Az újrapapír alapanyagból számos papírtermék kerül előállításra, mellyel erdeinket óvjuk meg a kivágástól.

Iratmegsemmisítési szolgáltatás karnyújtásnyira

Hívja az Inestet bizalommal, mert a cég házhoz megy irataiért és garantálja, hogy zárt autóban kerülnek azok elszállításra, illetve szigorúan őrzött körülmények között történik a az iratmegsemmisítés. Az Inest környezetközpontú irányítási rendszere garantálja, hogy Ön duplán jót tesz az irataival, mert a megsemmisítést követően, büszkén vallhatja cégéről, hogy tett valamit a környezetért (is)!

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok