Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Tájékoztató az ingyenes Irodai Szelektív Papírgyűjtési Program megszűnéséről

Szeretnénk felhívni kedves Partnereink figyelmét, hogy a hosszú évek óta sikeresen működő ingyenes Irodai Szelektív Papírgyűjtési Programunkat 2020.08.01. napjával lezárjuk.

Az átalakuló hulladékgazdálkodásnak és az egyre jobban térhódító fenntarthatósági fejlődéssel kapcsolatos szemléletmódnak köszönhetően, egyre több gazdasági szervezetnek fogalmazódik meg a fejében a gondolat a felhasznált anyagok minőségét és azok környezetre gyakorolt hatását illetően. Az Inest Nonprofit Kft. anyavállalatával a Nova-Papír Zrt.-vel szoros együttműködésben a fenntartható vállalati működés és környezeti fenntarthatóság szem előtt tartásával egy újragondolt, minőségi és fenntartható szolgáltatást kíván megvalósítani meglévő és jövőbeni Partnerei segítségével. 

Célunk az volt, hogy a 2010-ben indított Irodai Szelektív Papírgyűjtési programunk során szerzett tapasztalatokból merítve, valamint széleskörű szolgáltatási portfóliónknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően egy olyan átdolgozott, komplex együttműködési kezdeményezést biztosítsunk a fenntarthatóság kérdéskörében érdekelt szervezetek, vállalatok számára, amely tudásmegosztással, szakmai válaszokkal és kapcsolatok összeköttetésével segíti a körforgásra való átállás folyamatát és a továbblépést.

Ennek érdekében 2020-ban a már 10 éve sikeresen működő újrapapír program lezárásával egyidejűleg, annak alapértékét – fakivágások elkerülése, szelektív papírgyűjtés népszerűsítése, újrapapír térhódítása – megtartva, azt átreformálva, útjára indítottuk Körforgásos Papírgazdálkodás az Üzleti Fenntarthatóságért 2020 elnevezésű programunkat.

Köszönjük, hogy a sikeres időszakban mellettünk álltak és Önökkel együtt mozdíthattuk előre a papír újrahasznosítás társadalmilag hasznos ügyét. Reménykedünk abban, hogy a több száz, jelenleg is érvényes szerződésünket úgy sikerül módosítanunk a Szerződött Partnereink többségével, hogy az új szerződések kölcsönösen előnyös alapot nyújtsanak majd az eddigi hasznos együttműködés folytatásához.

Az Inest Csapata

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok