"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Új szolgáltatás - irattár-költöztetés

Új szolgáltatás az Inest palettáján – irattár költöztetés

Az Inest Nonprofit Kft már közel ezer cég vagy intézmény részére biztosít szelektív papírgyűjtési megoldásokat, irattári selejtezést, iratzúzást, iratmegsemmisítést és szolgáltatásait folyamatosan a partnerek igényeinek megfelelően bővíti.

Az Inest legújabb irattári szolgáltatása, az irattár költöztetése, mely sok partnerünknél gondot okoz. A felgyülemlett iratanyagok szállítása a cég költözése során cégen belüli kapacitással nehezen oldható meg, míg a külső szállítmányozó esetén az iratok biztonsága nem feltétlenül biztosított.

Tekintettel arra, hogy irattár költöztetés során kiemelt figyelmet igényel a biztonságos iratkezelés az iratok költöztetését maximális biztonságot biztosítva vállaljuk. Zárt rakterű autóval végezzük az irattári költöztetést, így a még őrzendő iratok biztonságos körülmények között kerülnek az új címre.

Amennyiben az irattár egy része már leselejtezhető, az irattári selejtezést, az iratok elszállítását és iratzúzását is biztosítjuk. Az iratzúzás budapesti telephelyünkön fegyveres őrzés mellett történik. A zúzott iratokból újrapapír termékek gyártását támogatjuk.

Az irattár költöztetésével kibővülve, irattári szolgáltatáspalettánk már minden igényt magas színvonalon elégít ki. Legyen szó irattár felszámolásáról, iratzúzásról, iratmegsemmisítésről vagy csak az irattár költöztetéséről, az Inest biztosítja, hogy iratok útközben is biztonságban legyenek. Iratmegsemmisítés esetén pedig környezetbarát megoldást választ, ha az Inestet választja.

Valamennyi általunk lezúzott iratból újrapapír termékek készülnek, melyekkel erdeink fáit védjük meg a kivágástól.

Irattári költöztetés kapcsán minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok