Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Irattár költöztetés

Irattárak költöztetése biztonságosan

Az irattár költöztetés sok partnerünknél gondot okoz, az évek során összegyűlt iratok költöztetése a cég székhelyének megváltozása esetén nehezen megoldható. Szállítmányozó cég megbízása esetén az iratok biztonsága nem garantált. Az irattár költöztetés alkalmával a biztonságos iratkezelés alapvető fontosságú, melyet az Inest maximálisan biztosít.

Zárt rakterű teherautóval végezzük az irattár költöztetését, így valamennyi irat biztonságos körülmények mellett ér célba.

Amennyiben az iratok egy részét már nem szükséges tovább őrizni, az irattár selejtezését, az iratok elszállítását és iratzúzást is biztosítjuk. Az iratok zúzása budapesti telephelyünkön 24 órás őrzés mellett történik. A megsemmisített dokumentumok, papírok újrapapír termékek alapanyagául szolgálnak.

Az irattár költöztetéséhez igény szerint tudunk rakodó személyzetet is biztosítani. A költöztetést Pest Megye teljes területén általában 5 munkanapon belül vállaljuk. Pest megyén kívüli helyszín esetén egyedi elbírálás alapján tudunk ajánlatot adni.

Kérje egyedi díjszabási ajánlatunkat az info@inest címen!

 

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok