"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Irattár költöztetés

Irattárak költöztetése biztonságosan

Az irattár költöztetés sok partnerünknél gondot okoz, az évek során összegyűlt iratok költöztetése a cég székhelyének megváltozása esetén nehezen megoldható. Szállítmányozó cég megbízása esetén az iratok biztonsága nem garantált. Az irattár költöztetés alkalmával a biztonságos iratkezelés alapvető fontosságú, melyet az Inest maximálisan biztosít.

Zárt rakterű teherautóval végezzük az irattár költöztetését, így valamennyi irat biztonságos körülmények mellett ér célba.

Amennyiben az iratok egy részét már nem szükséges tovább őrizni, az irattár selejtezését, az iratok elszállítását és iratzúzást is biztosítjuk. Az iratok zúzása budapesti telephelyünkön 24 órás őrzés mellett történik. A megsemmisített dokumentumok, papírok újrapapír termékek alapanyagául szolgálnak.

Az irattár költöztetéséhez igény szerint tudunk rakodó személyzetet is biztosítani. A költöztetést Pest Megye teljes területén általában 5 munkanapon belül vállaljuk. Pest megyén kívüli helyszín esetén egyedi elbírálás alapján tudunk ajánlatot adni.

Kérje egyedi díjszabási ajánlatunkat az info@inest címen!

 

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok