"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Inest-Copy Club együttműködés a papír újrahasznosításért

Copy Club- ránk bízhatja magát!

Növekvő érdeklődés a papírgyűjtés és újrahasznosítás iránt

Immáron 2008 óta óvja környezetünket az Inest, másfél éve karöltve a Copy Clubbal. Az Inest alapvető küldetése a szelektív papírgyűjtés elterjesztése.

A környezettudatosság országos szintű elterjedése miatt, már 400 felett van a szelektív papírt gyűjtő partnereik száma, melynek nagy többsége Pest megyében veszi igénybe irodai szelektív papírgyűjtő szolgáltatásaikat. Az érdeklődés pedig folyamatosan nő.

Környezettudatos szemlélet a Copy Clubban

A Copy Club örömmel csatlakozott partneri kapcsolatrendszerükbe, hiszen mint digitális nyomtatással foglalkozó cég nagy mennyiségű papírhulladékot termel. A Copy Club társulásával a mi ügyfeleink számára is lehetővé vált az újrahasznosított papír alapú nyomtatás, valamint a papírhulladékunk is szelektív elszállításra kerül.

Papírgyűjtés, iratmegsemmisítés programok és akciók

Az alapvető újrapapír programok, mint irodai szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés mellett az Inest számos papírgyűjtési programmal fel kívánja hívni a cégek figyelmét küldetésük fontosságára. Céljuk ösztönözni a cégeket a tavaszi lomtalanításra, már általános iskolás kortól környezettudatosságra nevelni különböző programokkal a magyar fiatalságot. A Vöröskereszttel is közös irodai papírgyűjtési projektbe kezdtek. A Copy Club örömmel vállal hasonló tudatos programokban részvételt. A 2011-es évben több száz tonna papírt gyűjtött be az Inest sikeresen, mely többezer fenyőfa megmentését jelentette.

Copy Club az erdők megmentéséért

Kiemelkedően fontosnak találja cégünk, hogy hozzájáruljon erdeink fennmaradásához a keletkező papírhulladék újrahasznosításával. Varga Nóra, az üzletet működtető cég, a Copy Clubot üzemeltető M.N.A. Group ügyvezetője kijelentette: „Kifejezett elégedettséggel és boldogsággal töltette el mind a cég vezetőségét, mind partnereinket, hogy lehetővé tettük nekik papírhulladékuk ingyenes újrahasznosítását. Személy szerint fontosnak tartom a környezettudatosságot az élet minden területén. A Föld nem menti meg magát, tennünk kell érte.”

Copy Club

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok