"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Novapapír Zrt. – Papírból papírt

Irodai szelektív papírgyűjtési szolgáltatásunk bevezetésekor fontosnak tartottuk, hogy nyomon tudjuk követni az általunk begyűjtött papírhulladék útját a papírhulladék átvételtől, a papír elszállításon át a hulladékpapír újrahasznosításáig.

Célkitűzésünket szem előtt tartva, olyan partnerségi kapcsolatok kialakítására törekszünk, mely garantálja, hogy az általunk begyűjtött papírhulladékból a lehető legrövidebb idő alatt környezetbarát újrapapír termék készülhessen.
Újrahasznosító partnereinkkel történő együttműködésünk garantálja, hogy a begyűjtött hulladékpapírból háztartás-higiéniai termékek gyártásához szükséges újrapapír alapanyag készüljön. Kiemelt kapcsolataink között is első helyen a Nova Papír Zrt.-vel, aki biztosítja ezen újrapapír késztermékké történő átalakítását.

A Nova Papír Zrt. kiemelt figyelmet fordít a környezetbarát termékek támogatására és termékeit lehetőség szerint újrahasznosított alapanyagokból állíttatja elő.

A Nova-Papír Zrt. leányvállalataként, anyavállalatunkkal együtt, hazánkban elsőként vezettük be a körforgásos papírgazdálkodási modellünket ügyfeleink részére, akik ennek köszönhetően akár zéró emisszió kibocsátásra is képesek papírgazdálkodás tekintetében.

 

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok