Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Novapapír Zrt. – Papírból papírt

Irodai szelektív papírgyűjtési szolgáltatásunk bevezetésekor fontosnak tartottuk, hogy nyomon tudjuk követni az általunk begyűjtött papírhulladék útját a papírhulladék átvételtől, a papír elszállításon át a hulladékpapír újrahasznosításáig.

Célkitűzésünket szem előtt tartva, olyan partnerségi kapcsolatok kialakítására törekszünk, mely garantálja, hogy az általunk begyűjtött papírhulladékból a lehető legrövidebb idő alatt környezetbarát újrapapír termék készülhessen.
Újrahasznosító partnereinkkel történő együttműködésünk garantálja, hogy a begyűjtött hulladékpapírból háztartás-higiéniai termékek gyártásához szükséges újrapapír alapanyag készüljön. Kiemelt kapcsolataink között is első helyen a Nova Papír Zrt.-vel, aki biztosítja ezen újrapapír késztermékké történő átalakítását.

A Nova Papír Zrt. kiemelt figyelmet fordít a környezetbarát termékek támogatására és termékeit lehetőség szerint újrahasznosított alapanyagokból állíttatja elő.

A Nova-Papír Zrt. leányvállalataként, anyavállalatunkkal együtt, hazánkban elsőként vezettük be a körforgásos papírgazdálkodási modellünket ügyfeleink részére, akik ennek köszönhetően akár zéró emisszió kibocsátásra is képesek papírgazdálkodás tekintetében.

 

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok