Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

Iratmegsemmisítés az Athenaeum Zrt.-nél

Mi lenne a legjobb megoldás az iratmegsemmisítésre?

Az Athenaeum Zrt. Magyarország egyik legnagyobb könyvkiadója volt, melynek központi székhelyén az évek alatt több tonna bizalmas irat került felhalmozásra. A cég átalakítása során felmerült, hogy mi lenne a legjobb megoldás az iratok megsemmisítésére. A Zrt. vezérigazgatóját, Pullai Árpádot racionális gondolatok vezérelték, amikor az Inest-et megkereste.

„Olyan megoldást kerestem a több tonna irat megsemmisítésére, amely az adatok biztonsági kezelése mellett környezetbarát és költséghatékony is egyben. Az Inest által biztosított biztonságos iratmegsemmisítés egy tökéletes megoldásnak bizonyult és mintája annak, hogy egy kis cég is tud nagyot alkotni.”

Iratmegsemmisítés biztonságos és környezetbarát módon

A papír újrahasznosítását kiemelten fontosnak tartó Inest, az iratmegsemmisítés területén is egyre komolyabb szolgáltatásokkal lépett elő. Az Atheneaum Zrt. részére olyan szintű iratmegsemmisítést biztosított, mely során több tonna bizalmas irat szakszerű és biztonságos kezelése mellett, kamerás felügyelettel megsemmisült és mindemellett újrapapír alapanyag lett belőle. A megsemmisítést pépesítéssel történt biztonsági szakemberek felügyelete mellett. Az iratmegsemmisítés során pépesített bizalmas iratokból készült újrapapírból hazai gyártású háztartás-higiéniai papírtermékek készültek.

Díjmentes iratmegsemmisítéssel a fák védelméért

Az Athenaeum Zrt. több év alatt összegyűlt bizalmas iratkötegei nyersanyagként szolgáltak háztartás-higiéniai papírtermékek gyártásában, így az egészségügyi papír, a konyhai papírtörlő vagy zsebkendő gyártásához nem kellett fákat, erdőket kivágni, hogy a termékek alapanyaga cellulózból előállításra kerüljön. Az ilyen típusú iratmegsemmisítési akció több száz fa életét mentette meg mindamellett, hogy az Athenaeum Zrt-nek egy fillérjébe sem került.

Athenaeum

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok