Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Irodai szelektív papírgyűjtés leírás (pdf)

Letöltés - PDF

Megbízható - Rugalmas - Díjmentes

Biztonságos és környezetbarát megoldás irodai papírhulladék kezelésére és újrahasznosítására

Az Inest újrapapír az irodákban, intézményekben keletkező papírhulladék gyűjtésére akár díjmentes, praktikus, megbízható megoldást kínál.

A cég 2008-ban kezdte meg környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységét, melynek fókuszában a szelektív papírgyűjtés ösztönzése áll. Célja olyan szelektív hulladékgyűjtő programok megvalósítása, melyen keresztül formálja a vállalatok környezettel szembeni érzékenységét, továbbá utat mutat a fenntartható fejlődés elősegítésében. Az irodai papírgyűjtő program által begyűjtött papírhulladékból környezetbarát, újrapapír termékek gyártását támogatja.

Mi az előnye önnek a papírgyűjtésből?

Megoldjuk problémáját: iratai, bizalmas dokumentumai, egyéb irodai papírhulladéka biztonságos körülmények között megsemmisítésre kerülnek azok újrahasznosításával (papírzsebkendők, szalvéták, papírtörlők stb. készülnek belőle).

Újrapapír összességében:

pénzt takaríthat meg, mivel szelektív irodai papírgyűjtő szolgáltatásunk akár díjmentes is lehet, csökken saját szemét mennyisége (így annak díja);
megtakaríthatja az iratmegsemmisítésre szánt összeget, mivel a dokumentumok begyűjtése és pépesítése szigorúan őrzött körülmények között történnek;
a dolgozók szelektív hulladékgyűjtési aktivitásán keresztül segíti a környezettudatos szemlélet megértését és elterjesztését, valamint
jó célt/kezdeményezést támogat: a környezet védelmét, mert a szelektív hulladékgyűjtés által kevesebb szemét kerül a hulladéklerakókba, égetőkbe és a papírgyártáshoz kevesebb fa kerül kivágásra.

Inest újrapapír szolgáltatásformák

Az Inest Nonprofit Kft-nek három országos lefedettségű szelektív papírgyűjtési szolgáltatástípusa van:

Irodai szelektív papírgyűjtés
Biztonságos iratkezelés – megsemmisítés
Irattári selejtezés

 

1. Irodai szelektív papírgyűjtés

Az irodai szelektív papírgyűjtés a rendszeres irodai használat során keletkezett papírhulladék szelektív gyűjtését és elszállítását jelenti. Ezáltal Önnek kevesebb a hulladékkezelési költsége, kevesebb szemét kerül a kommunális hulladékudvarokba és nem utolsó sorban az összegyűjtött papírhulladék újrahasznosításra kerül.

Az Inest adott esetben akár díjmentesen vállalja a szelektíven gyűjtött papír elszállítását.

A szelektív papírgyűjtési szolgáltatás igénylése:

 

Ön igent mondott a szelektív papírgyűjtésre, és felveszi velünk a kapcsolatot. Telefonszám: 06-80-911-000, email cím: papir@inest.hu
Szerződést kötünk, valamint az irodai használatra kifejlesztett erősített hullámkartonból készült szelektív hulladékgyűjtőinket kivisszük a helyszínre. A szelektív szemeteseink 35*35 cm alapterületűek, 80cm magasak.
Ön és munkatársai a szelektív hulladékgyűjtőkbe elhelyeznek egy 120 literes erősített nejlonzsákot és ebbe gyűjtik a papírhulladékot.
Ha megteltek a szelektív papírgyűjtő dobozok, akkor azt jelzi nekünk, és nejlonzsákokat a dobozokból kiemelve átadja nekünk szállításra. A papírhulladék szállítását igény szerinti rendszerességgel ingyenesen végezzük.
Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest őrzött telephelyére. A papírok fegyveres biztonsági őrzés mellett válogatásra, darálásra kerülnek, így újrapapír lesz belőlük.
Ön és munkatársai továbbra is gyűjtik a kihelyezett szelektív gyűjtőkbe a papírt.
Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.

Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!

 

2. Biztonságos iratkezelés – megsemmisítés

A biztonságos iratkezelés és megsemmisítés az I. típusú (irodai szelektív papírgyűjtés) szolgáltatáshoz hasonlóan működik, azonban különös figyelmet fordít az iratok biztonságos kezelésére és a biztonsági kezelés dokumentálására az ügyfél igényeinek figyelembevételével.

A szolgáltatás igénylése:

Ön igent mondott a szelektív papírgyűjtésre, biztonságos iratkezelésre és felveszi velünk a kapcsolatot. Telefonszám: 06-80-911-000, email cím: papir@inest.hu
Szerződést kötünk, valamint az irodai használatra kifejlesztett erősített hullámkartonból készült, sorszámozott plombával ellátott zárt rendszerű szelektív hulladékgyűjtőinket kivisszük a helyszínre. A szelektív szemeteseink 35*35 cm alapterületűek, 80cm magasak.
Ön és munkatársai a szelektív hulladékgyűjtőkbe gyűjtik az iratokat, ill. irodai papírhulladékot.
Ha megteltek a szelektív papírgyűjtő dobozok, akkor azt jelzi nekünk. A megtelt gyűjtődobozokat elszállítjuk és helyére újabb, leplombált szelektív gyűjtődoboz kerül.
(Az első plombált szelektív papírgyűjtő kihelyezése ingyenes, az újabb kihelyezéskor 1000Ft +Áfa / leplombált gyűjtődoboz térítési díjat számlázunk az Ön cégének.) A zárt papírgyűjtő dobozok elszállításra kerülnek zárt rakterű járművekkel.
Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest 24 órában őrzött telephelyére érkeznek. Az iratok fegyveres biztonsági őrzés mellett válogatásra, darálásra, zúzásra kerülnek, így újrapapír lesz belőlük.
Az iratok megsemmisítéséről hivatalos igazolást állítunk ki és juttatunk el Önnek, megjelölve a sorszámozott plombával ellátott papírgyűjtő dobozok ürítésének és pépesítésének dátumát.
Ön és munkatársai továbbra is gyűjtik a kihelyezett szelektív gyűjtőkbe a papírt.
Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.
A biztonság biztosítása szempontjából néhány fontos információ:

Az iratok válogatása és újrahasznosításra történő előkészítése az Inest szigorú szabályaival, valamint 24 órás biztonsági felügyelettel garantálja az érkezett papírszállítmány bizalmas és szakszerű kezelését, az iratok megfelelő biztonsági szinten történő megsemmisítését. Az iratok válogatása zárt területen fegyveres őrzés mellett történik.
A rendszer megbízhatóságát igazolják referenciáink: BM Hivatala, nagykövetségek, közjegyzői irodák, ügyvédi irodák, bankok, takarékszövetkezetek,  stb..

Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!

3. Irattári selejtezés

Az iratok selejtezését, irodai költözés vagy csak rendrakás során keletkezett papíralapú dokumentumok elszállítását, megsemmisítését foglalja magába. Ez a szolgáltatástípus vehető igénybe alkalmi (azaz nem rendszeres) irattári selejtezés (évek során felhalmozott, feleslegessé vált papír alapú dokumentációtól, például nyomtatványoktól, kiadványoktól való megszabadulás igénye), iroda felszámolása/költöztetése, stb. esetén. A papírszállítás minimum 500kg papírhulladék meglétét feltételezve, akár díjmentesen, valamint igény szerint megsemmisítési nyilatkozat kiállításával történik.

A szolgáltatás igénylése:

Ön igent mondott a környezetbarát irattári selejtezésre, és felveszi velünk a kapcsolatot.
Telefonszám: 06-80-911-000, email cím: papir@inest.hu
Összegyűlt papírok, iratok mennyiségétől és tárolási formájától függően egyeztetjük a legpraktikusabb elszállítás lehetőségeit az Önök igényeinek megfelelően.
A zárt iratgyűjtő dobozok vagy zsákok elszállításra kerülnek zárt rakterű járművekkel.
Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest őrzött telephelyére érkeznek, 24 órában szigorúan őrzött területre. A papírok fegyveres biztonsági őrzés mellett kerülnek válogatásra, majd újrapapír lesz belőlük.
Az iratok megsemmisítéséről megsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki és juttatunk el Önnek, megjelölve az elszállított iratok mennyiségét, a szállítás és pépesítésének dátumát.
Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.

Amit garantálunk a szelektív papírgyűjtés során:

- biztonságos iratkezelést,
- teljes körű iratmegsemmisítést, valamint
- akár díjmentes és
- környezetbarát megoldást!

Referenciáink:

Sodexho, Siemens Erőműtechnika, Generali Biztosító Zrt., Magnetbank Zrt. OTP Bank Nyrt., TÜV, Strabag Property (MTV), Hochtief Facility Management Hungária Kft. (ELMÜ-Émász)


Mitől új ez a papírgyűjtési koncepció?

ingyenes utcai szelektív hulladékgyűjtés már létezett, de irodai még nem
bármilyen cég vagy intézmény csatlakozhat a szelektív papírgyűjtéshez
Ne felejtsük, a környezettudatos magatartás, a papír újrahasznosítása a jövő generációi számára lehetővé teszi, hogy ők is élvezhessék még a természet adta szépségeket.

Kérjük, hogy minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!

Keressen bennünket elérhetőségeinken:

telefonon 06-80-911-000 | e-mailen papir@inest.hu | www.inest.hu | 1143 Budapest, Ilka u. 31.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok