"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Biztonságos Iratmegsemmisítés fegyveres őrzéssel

Biztosan Ön is gondolt már arra, hogy iratait megsemmisíti, de a biztonságos iratmegsemmisítés sokszor több tízezer, vagy akár ennél magasabb összegeket is felemészthet a cég kasszájából. Erre nem szívesen áldoz, illetve halogatja az iratmegsemmisítés idejét, hiszen nem ez a legfontosabb a napi teendők között.

Papírválogatás, iratzúzás

Az Inestnek sikerült egy olyan megoldást találnia az iratkezelésre, ami minden cégnek csak álma.
A fegyveres őrzés mellett történő papírválogatás és iratzúzás maximális biztonságot biztosít a bizalmas iratok kezelésére. A zárt autóval történő szállítás a fegyveres őrök jelenlétében történő válogatás, iratdarálás és bálázás garanciát biztosít arra, hogy iratai, dokumentumai illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.
Számunkra fontos az Ön iratainak biztonsága és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az iratmegsemmisítés szigorúan ellenőrzött keretek között történjen.
A biztonság mellett kiemelten fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, így valamennyi általunk megsemmisített papírból újrapapír termékek gyártását támogatjuk.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok