"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Újrapapír Világnap

Az Újrapapír Világnapja alkalmából megújítottuk az Inest újrapapír honlapját!

Március 1-én, az Újrapapír Világnapján a pazarló papírfogyasztásra, illetve a papír újrahasznosítás, az újrapapír jelentőségére hívják fel az emberek figyelmét.

1 tonna újrapapír 12 fát ment meg a kivágástól és 75%-os víz, illetve 60%-os energia-megtakarítást eredményez. A papírhasználat intenzív növekedése egyre komolyabb terhelést jelent környezetünknek. Egy kg papír gyártásához 5kg fára van szükség, ezzel szemben egy tonna papírhulladék újrahasznosítása 12 öreg fát ment meg a kivágástól.

A papírgyártás mindezek mellett a világ teljes energiaszükségletének 4 százalékáért felelős.

Magyarországon évente 700.000t papírt használunk fel, ami átlagosan 60-70kg-nak felel meg egy emberre vetítve.

Az Inest újrapapír évek óta népszerűsíti az irodákban keletkező papírhulladék szelektív gyűjtését, irodai szelektív papírgyűjtési programjain keresztül végzi a szelektív papír begyűjtését. Az irattári selejtezés, biztonságos iratkezelés, a szelektív papírgyűjtő gyártása, az összegyűjtött papír szállítása is tevékenységünk része.

Az Újrapapír Világnap környezetvédelmi indítványt a Hulladék Munkaszövetség indította útjára 2006-ban azzal a szándékkal, hogy felhívja a figyelmet társadalmunk pazarló papírfogyasztására és a papír újrahasznosításának jelentőségére.

(Greenfo)

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok