"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Szelektív papír szállítás az Inestnél

Amennyiben szelektív papír szállítást szeretne díjmentesen, jó helyen jár

Az Inest vállalja az irodákban, intézményekben összegyűlt irodai papírhulladék elszállítását, akár ingyenesen is.  A felhalmozódott, feleslegessé vált iratokat, irodai papírokat kötegelve, zsákolva vagy dobozolva tudjuk elszállítani. Amennyiben több száz kg-t tesz ki a papírhulladék, ún. bigbag-eket is tudunk biztosítani a papír zsákolására. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérje egyedi díjszabásunkat!

A szelektív papír szállítási határideje

Megrendeléstől számítva körülbelül 5 nap Pest megyében. Adott esetben a szelektíven gyűjtött papír elszállítását minimális költségtérítés mellett tudjuk vállalni. Az iratokat zárt rendszerű autónkkal a telephelyünkre szállítjuk, ahol igény szerintzúzdánkban azonnal megsemmisítjük.

Az iratmegsemmisítés akár díjmentes is lehet. Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat a szolgáltatás megrendelése előtt!

A szolgáltatás elvégzését követően iratmegsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki és küldünk meg postai úton. Keressen minket bizalommal, legyünk partnerünk és védjük együtt környezetünket. Az általunk begyűjtött szelektív papírból minden esetben újrapapír termékekgyártását támogatjuk.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok