"A világ változik, vele együtt mi is változunk!"

Tisztelt Partnereink!

A nemzetközi papíripari piac területén végbement változások, valamint a drámai energia helyzet új kihívások elé állította cégünket, amelynek következtében 2022. március 31-vel kezdődően a Kozma utca 2. szám alatti telephelyünk üzemelését megszűntettük. Az új működési rendszerünk és üzleti struktúránk során, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy  a már meglévő, szerződött partnereink részére az eddigiekben megszokott színvonalon történjen a kiszolgálás. 

Kérjük, hogy  logisztikai és beszállítási ügyekben keressék Horváth Gábort az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 20 228 9299  számon, valamint Horváth Jánost a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és/vagy +36 30 848 9157 számon.

Köszönettel,
Inest Nonprofit Kft.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">


Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Irattári selejtezés

Irattári selejtezés, iratmegsemmisítés, papírhulladék elszállítására

Egyszeri nagyobb mennyiségű irodai papírhulladék szállítására az irattári selejtezés, iratmegsemmisítés szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. E szolgáltatástípusunk iratok selejtezését, irodai költözés vagy rendrakás közben keletkezett irodai papírhulladék  átvételét, elszállítását, megsemmisítését jelenti.

Irattári selejtezésünket akár alkalmi akár rendszeres jelleggel

Igényelheti az évek alatt felhalmozott, feleslegessé vált irodai papírok, irattári dokumentumok és irodai papírhulladék átvételére, elszállítására, megsemmisítésére.

Irattári selejtezés megrendelése esetén

mindössze annyit kérünk, hogy selejtezés után a papírhulladék szállítható formában kerüljön átadásra. A szelektíven gyűjtött irodai papírhulladékot kötegelve, zsákolva vagy dobozolva adja át nekünk szállításra.

Az Inest  vállalja az irodai papírhulladék gyűjtését, átvételét, elszállítását, iratmegsemmisítést, selejtezés során. Nem szükséges hogy minél több papír hulladékká váljon, ha kevesebb papírt használnak, környezetbarátabb a működés. Amennyiben irattári selejtezés során a papírhulladék mennyisége nem éri el az ingyenesség határát, javasoljuk, alakítsanak ki szelektív papírgyűjtési együttműködést partnereikkel, szomszédaikkal, így egy adott címen egy szállítással meg tudják oldani a minimum elérését.

Ne feledje, minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A papírhulladék selejtezés után gyűjtésről, iratmegsemmisítésről átvételről, szállításról szállítólevelet állítunk ki. Papírhulladék megsemmisítést követően megsemmisítési nyilatkozatot is készítünk. A iratmegsemmisítési nyilatkozat kiállítása és elküldése díjmentes, azonban nem automatikus, szállítási igény leadáskor jelezze.

Az irattári selejtezés, iratmegsemmisítés szolgáltatásunk megrendeléséhez lépjen kapcsolatba munkatársunkkal  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen az együttműködés részleteinek egyeztetése érdekében.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok