Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Papírhulladék átvétel

Papírhulladék telephelyen történő átvétele

Szelektív papírgyűjtési szolgáltatások egyik kedvelt eleme, a papírhulladék telephelyen történő átvétele. Partnereinknek mindössze egy nappal előre kell bejelenteniük, hogy az irodai selejtezés során keletkezett papírhulladékot a telephelyen kívánják leadni.

A papírhulladék átvételére budapesti telephelyen a X. kerületben van lehetőség.

A papírhulladék telephelyi átvételét azoknak ajánljuk, akik a papírhulladék telephelyre történő szállítását meg tudják oldani ls fontos számukra, hogy a megsemmisítendő papírhulladékuk általuk kerüljön beszállításra telephelyünkre. Természetesen nagyobb papírmennyiség átvételét is vállaljuk telephelyünkön, kérjük azonban, hogy minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat!

Iratmegsemmisítés a cég képviselőjének személyes jelenlétével

Az iratmegsemmisítés személyes megtekintése biztonsági okokból több cégnél már elvárás. Az Inestnél lehetőség van arra is, hogy az átadott papírhulladék zúzdában történő megsemmisítését a cég képviselője személyesen megtekinthesse. Az iratmegsemmisítéssel egybekötött papírhulladék átvétel időpontját munkatársunkkal történő egyeztetés alapján jelöljük ki.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok