Email:
info@inest.hu | Telefon: 06(80) 911-000

background popup2

Kedves Partnereink!

A kialakult járványügyi helyzet miatt, a koronavírus terjedésének megállítása és a magyar állampolgárok egészségének megóvása érdekében, továbbá a kormányrendelet által előírt vészhelyzetben teendő intézkedéseket mérlegelve, az INEST Nonprofit Kft. 2020. március 31-től, határozatlan ideig, a korlátozások visszavonásáig szünetelteti irodai papírhulladék begyűjtési tevékenységét.

Szerződéses partnereinket e-mailen keresztül külön értesítjük a rájuk vonatkozó változásokról. További tájékoztatásig, a megsemmisítésre szánt hulladékpapír elszállítása, valamint konténer kihelyezése, az Ő esetükben, az eddigiekben megszokott módon, zavartalanul történik.

Bővebb információért, valamint felmerülő kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a bezárás teljes ideje alatt.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Szelektív papír szállítás az Inestnél

Amennyiben szelektív papír szállítást szeretne díjmentesen, jó helyen jár

Az Inest vállalja az irodákban, intézményekben összegyűlt irodai papírhulladék elszállítását, akár ingyenesen is.  A felhalmozódott, feleslegessé vált iratokat, irodai papírokat kötegelve, zsákolva vagy dobozolva tudjuk elszállítani. Amennyiben több száz kg-t tesz ki a papírhulladék, ún. bigbag-eket is tudunk biztosítani a papír zsákolására. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérje egyedi díjszabásunkat!

A szelektív papír szállítási határideje

Megrendeléstől számítva körülbelül 5 nap Pest megyében. Adott esetben a szelektíven gyűjtött papír elszállítását minimális költségtérítés mellett tudjuk vállalni. Az iratokat zárt rendszerű autónkkal a telephelyünkre szállítjuk, ahol igény szerintzúzdánkban azonnal megsemmisítjük.

Az iratmegsemmisítés akár díjmentes is lehet. Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat a szolgáltatás megrendelése előtt!

A szolgáltatás elvégzését követően iratmegsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki és küldünk meg postai úton. Keressen minket bizalommal, legyünk partnerünk és védjük együtt környezetünket. Az általunk begyűjtött szelektív papírból minden esetben újrapapír termékekgyártását támogatjuk.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: : 1143 Budapest, Ilka utca 31.  
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : 06-80-911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok