Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Szelektív papír szállítás az Inestnél

Amennyiben szelektív papír szállítást szeretne díjmentesen, jó helyen jár

Az Inest vállalja az irodákban, intézményekben összegyűlt irodai papírhulladék elszállítását, akár ingyenesen is.  A felhalmozódott, feleslegessé vált iratokat, irodai papírokat kötegelve, zsákolva vagy dobozolva tudjuk elszállítani. Amennyiben több száz kg-t tesz ki a papírhulladék, ún. bigbag-eket is tudunk biztosítani a papír zsákolására. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérje egyedi díjszabásunkat!

A szelektív papír szállítási határideje

Megrendeléstől számítva körülbelül 5 nap Pest megyében. Adott esetben a szelektíven gyűjtött papír elszállítását minimális költségtérítés mellett tudjuk vállalni. Az iratokat zárt rendszerű autónkkal a telephelyünkre szállítjuk, ahol igény szerintzúzdánkban azonnal megsemmisítjük.

Az iratmegsemmisítés akár díjmentes is lehet. Minden esetben kérje egyedi díjszabásunkat a szolgáltatás megrendelése előtt!

A szolgáltatás elvégzését követően iratmegsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki és küldünk meg postai úton. Keressen minket bizalommal, legyünk partnerünk és védjük együtt környezetünket. Az általunk begyűjtött szelektív papírból minden esetben újrapapír termékekgyártását támogatjuk.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok