Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Szolgáltatások

Szelektív papírgyűjtés

Super User 2016. március 24

Szelektív papírgyűjtés, hulladékgyűjtés, iratmegsemmisítés akár díjmentesen

Újrapapír szolgáltatásainkat olyan cégek és intézmények számára ajánljuk, akiknek fontos a környezetvédelem és szeretnék ezen törekvésüket az irodai környezetben is megvalósítani. Célunk, hogy akár díjmentes irodai szelektív papírgyűjtő programunkon keresztül cége, intézménye csökkenthesse a hulladék szállítás költségeit és az alapanyagként is hasznosítható papírhulladék a szelektív hulladékgyűjtés révén ne a kommunális hulladékkal kerüljön begyűjtésre. Szolgáltatásunkról minden esetben kérjen egyedi ajánlatot!

Bővebben...

Biztonságos iratkezelés

Super User 2016. március 24

Biztonságos iratkezelés, bizalmas iratmegsemmisítés

A biztonságos iratkezelés, iratmegsemmisítés az irodai szelektív papírgyűjtés szolgáltatáshoz hasonlóan működik, azonban különös figyelmet fordít az iratok cégen, illetve intézményen belüli biztonságos gyűjtésére, a biztonságos iratkezelés dokumentálására az ügyfél igényeinek figyelembevételével. Az irodai szelektív papírgyűjtés, a biztonságos iratkezelés a rendszeres irodai papírhasználat során keletkezett irodai papírhulladék sorszámozott plombával ellátott szelektív hulladékgyűjtőkben történő gyűjtését, átvételét, és elszállításátjelenti.

Bővebben...

Iratmegsemmisítés

Super User 2016. március 24

Biztonságos iratmegsemmisítés

Társaságunk gyors és megbízható lehetőséget kínál hivatalok, hatóságok, gazdasági társaságok, kis-és közepes, vállalkozások, szenzitív adatokkal dolgozó cégek, így pénzintézetek, bankok, biztosítótársaságok, jogi személyiséggel rendelkező cégek és egyének és civil szervezetek részére iratainak biztonságos megsemmisítésére. Iratmegsemmisítés szolgáltatásunk keretében vállaljuk lejárt őrzési idejű iratok átvételét,biztonságos megsemmisítését. Az iratmegsemmisítés során ipari zúzó berendezéssel vissza nem fordítható formában virbuláljuk, daráljuk a ránk bízott papírhulladékot, majd a lebálázott apírték papírgyárakban kerül újrahasznosításra, vízbázísú lebontással, higiéniai papír termékek alapanyagaként történő felhasználással.

Bővebben...

Papírgyűjtő kihelyezés

Super User 2016. március 24

Irodai szelektív hulladékgyűjtők, papírgyűjtő dobozok kihelyezése

Az Inest újrapapír egyedi tervezésű irodai szelektív hulladékgyűjtők, papírgyűjtő dobozok kihelyezését valósította meg, annak érdekében, az irodákban kulturált külsejű, kifejezetten irodai használatra szánt szelektív szemetesekben, papírhulladék gyűjtő dobozokban kerüljön a nyersanyagként is hasznosítható papír hulladék gyűjtésre.

Bővebben...

Irattári selejtezés

Super User 2016. március 24

Irattári selejtezés, iratmegsemmisítés, papírhulladék elszállítására

Egyszeri nagyobb mennyiségű irodai papírhulladék szállítására az irattári selejtezés, iratmegsemmisítés szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. E szolgáltatástípusunk iratok selejtezését, irodai költözés vagy rendrakás közben keletkezett irodai papírhulladék  átvételét, elszállítását, megsemmisítését jelenti.

Irattári selejtezésünket akár alkalmi akár rendszeres jelleggel

Bővebben...

Szelektív papír szállítás az Inestnél

Super User 2016. március 24

Amennyiben szelektív papír szállítást szeretne díjmentesen, jó helyen jár

Az Inest vállalja az irodákban, intézményekben összegyűlt irodai papírhulladék elszállítását, akár ingyenesen is.  A felhalmozódott, feleslegessé vált iratokat, irodai papírokat kötegelve, zsákolva vagy dobozolva tudjuk elszállítani. Amennyiben több száz kg-t tesz ki a papírhulladék, ún. bigbag-eket is tudunk biztosítani a papír zsákolására. A szolgáltatás igénybevétele előtt kérje egyedi díjszabásunkat!

Bővebben...

Irattár költöztetés

Super User 2016. március 24

Irattárak költöztetése biztonságosan

Az irattár költöztetés sok partnerünknél gondot okoz, az évek során összegyűlt iratok költöztetése a cég székhelyének megváltozása esetén nehezen megoldható. Szállítmányozó cég megbízása esetén az iratok biztonsága nem garantált. Az irattár költöztetés alkalmával a biztonságos iratkezelés alapvető fontosságú, melyet az Inest maximálisan biztosít.

Bővebben...

Papírhulladék átvétel

Super User 2016. március 24

Papírhulladék telephelyen történő átvétele

Szelektív papírgyűjtési szolgáltatások egyik kedvelt eleme, a papírhulladék telephelyen történő átvétele. Partnereinknek mindössze egy nappal előre kell bejelenteniük, hogy az irodai selejtezés során keletkezett papírhulladékot a telephelyen kívánják leadni.

A papírhulladék átvételére budapesti telephelyen a X. kerületben van lehetőség.

Bővebben...

Iratzúzás, zúzda

Super User 2016. március 24

Zúzda felsőfokon

Számos cég, intézmény szeretné leselejtezésre kerülő iratait biztonságban tudni, költséghatékony módon megoldani a zúzást, iratmegsemmisítést. Az Inest zúzda felsőfokon biztosítja Önnek az egyik legbiztonságosabb iratmegsemmisítési szolgáltatását, az iratok zúzását. Az iratzúzás folyamán, a zúzásra átadott papírokból, dokumentumokból a nap 24 órájában felügyelt zúzdában papírdarálékot készítünk.

Bővebben...

Partner szerződés

Super User 2016. március 24

Partner szerződés - együttműködés a szelektív papírgyűjtésben

Az igényelt szolgáltatásnak megfelelően partnereinkkel szerződést kötünk iratmegsemmisítésre, az irodai papírhulladék szelektív gyűjtésére, átvételére és szállítására.

Lépjen velünk kapcsolatba a partner szerződés egyeztetése érdekében, hogy együtt védjük környezetünket és a papírhulladék ne hulladék, hanem nyersanyag, újrapapír lehessen.

Bővebben...

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok