Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Iratzúzás, zúzda

Zúzda felsőfokon

Számos cég, intézmény szeretné leselejtezésre kerülő iratait biztonságban tudni, költséghatékony módon megoldani a zúzást, iratmegsemmisítést. Az Inest zúzda felsőfokon biztosítja Önnek az egyik legbiztonságosabb iratmegsemmisítési szolgáltatását, az iratok zúzását. Az iratzúzás folyamán, a zúzásra átadott papírokból, dokumentumokból a nap 24 órájában felügyelt zúzdában papírdarálékot készítünk.

A zúzda olyan méretű papírcsíkot állít elő, hogy a későbbiek során semmilyen formában nem illeszthető úgy össze, hogy annak bármely tartalma olvasható legyen.

Bizalmas iratzúzás, irat-zúzda

Amennyiben Önnek bizalmas dokumentumokat kell biztonságos módon megsemmisíteni, hívjon minket bizalommal, bízza szakembereinkre az iratai zúzását, ne bajlódjon a kis teljesítményű papírdarálókkal, iratmegsemmisítőkkel. A zúzás, iratmegsemmisítés egy komoly feladat, melyet nagy kapacitású irat-zúzó gépeinkkel hatékonyan tudunk elvégezni. A zúzdában szakembereink a biztonság, gazdaságosság és a környezetvédelem érvényesítésével dolgoznak hogy Ön a legjobban járjon.

Gyors ügyintézés, papírelszállítás, iratzúzás

A zúzda működése lehetővé teszi, hogy Pest megyében akár 2-3 napon belül átvegyük Öntől a zúzásra szánt iratokat és azokat zárt rendszerű autónkkal egyenesen az irat-zúzdánkba szállíthassunk. Átvételkor szállítólevéllel biztosítjuk a bizalmas iratkezelésre, zúzásra átadott papírok dokumentálását, majd az iratzúzást követően díjmentesen biztosítjuk a megsemmisítési nyilatkozatot. Irat-zúzásra átadott dokumentumok egészen a zúzás pillanatáig folyamatosan őrzés alatt állnak. A zúzdában apírzúzalékból mindössze néhány perc leforgása alatt tömörített bálák készülnek.

Zúzda akár díjmentesen

Árak tekintetében érdeklődjön elérhetőségeinken, hogy milyen költségtérítési díj mellett tudjuk vállalni iratainak biztonságos zúzását az info@inest.hu címen!

Zúzda környezetvédelem, újrapapír

A zúzdában keletkezett darálék újrahasznosításra kerül és újrapapírként környezetbarát termékek gyártását támogatjuk vele. Ezáltal kevesebb szemét kerül a hulladéklerakókba és kevesebb fa kerül kivágásra a papírgyártáshoz.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok