Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Papírgyűjtő kihelyezés

Irodai szelektív hulladékgyűjtők, papírgyűjtő dobozok kihelyezése

Az Inest újrapapír egyedi tervezésű irodai szelektív hulladékgyűjtők, papírgyűjtő dobozok kihelyezését valósította meg, annak érdekében, az irodákban kulturált külsejű, kifejezetten irodai használatra szánt szelektív szemetesekben, papírhulladék gyűjtő dobozokban kerüljön a nyersanyagként is hasznosítható papír hulladék gyűjtésre.

Szelektív hulladékgyűjtők, gyűjtő dobozok

Az íróasztallal közel azonos magasságúak (80cm) és kis alapterületüknek (35x35cm) köszönhetően a legkisebb irodákban is elhelyezhetőek. A papírhulladék gyűjtők Kis méretüknek köszönhetően nagyobb irodákban lehetőséget biztosítanak arra, hogy valamennyi dolgozónak szó szerint karnyújtásra legyen a szelektív hulladékgyűjtés lehetősége.

A gyűjtőedények, gyűjtő dobozok egy speciálisan erősített, több rétegű hullámkartonból készülnek, és fehér alapszínnel kerülnek kihelyezésre. A szelektív szemetesek tetszés szerint, különböző grafikai technikákkal dekorálhatóak.

A papírhulladék gyűjtő dobozokat alapvetően saját célra fejlesztettük, de örömmel állunk rendelkezésre, hogy bármilyen szelektív hulladékgyűjtő programban hasznosításra kerülhessenek gyűjtődobozaink.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok